Χρήστος Παπαδημητρίου

Ειδικός Καρδιολόγος

Με μεγάλη εμπειρία σε όλο το φάσμα της καρδιολογίας, σας υποδεχόμαστε στο άρτια εξοπλισμένο και πλήρως ανακαινισμένο καρδιολογικό κέντρο «Cardio Clinic».

Με επίκεντρο τον ασθενή και γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, φροντίζουμε για την υγεία της καρδιάς σας.

Βιογραφικό ιατρού

Ο Χρήστος Παπαδημητρίου εισήχθη με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων και σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό ως Έφεδρος Αξιωματικός. Ασκήθηκε στην Παθολογία στην Παθολογική Κλινική του 424 ΓΣΝ Θεσσαλονίκης και στην Α΄ Καρδιολογική στο ΓΝ Λάρισας. Η εκπαίδευσή του στην Καρδιολογία έγινε στο ΠΓΝ Αθηνών ΄Ευαγγελισμός’. Μετεκπαιδεύτηκε στις νέες υπερηχογραφικες τεχνικές στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. Εργάσθηκε ως Ειδικός Καρδιολόγος στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, καθώς και σε άλλα μεγάλα ιδιωτικά κέντρα της Αθήνας και ως επιστημονικός συνεργάτης του ΠΓΝ Αθηνών ΄Ευαγγελισμός΄ και του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου. Συμμετείχε σε μεγάλες επιστημονικές μελέτες και έχει δημοσιεύσει άρθρα σε κορυφαία επιστημονικά περιοδικά. Έχει μεγάλη εμπειρία στην Κλινική Καρδιολογία, ενώ συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα καρδιολογικά κέντρα στην Ελλάδα με στόχο την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών ασθενών.

Από το 2003 διατηρεί πλήρως εξοπλισμένο ιδιωτικό Καρδιολογικό Ιατρείο στη Λάρισα. Συνεργάζεται με μεγάλα Ιδιωτικά Κέντρα.Επικοινωνήστε με τον ιατρό

    O Iατρός

    Μετάβαση στο περιεχόμενο